Πάνω από 1,5 εκατ. τα κρούσματα του νέου κορωναϊού στη Γερμανία: 26.275 οι νεκροί από τον Covid-19

FILE PHOTO: Νοσηλεύτριες σε κέντρο γρήγορων τεστ μέσα σε κλειστό μπαρ στην Φρανκφούρτη, Γερμανία. EPA, RONALD WITTEK




Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 16.643 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 1.510.652, δείχνουν σήμερα Δευτέρα τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για τις λοιμώδεις νόσους.

Το ίδιο διάστημα, ακόμη 226 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού να φθάνει ως αυτό το στάδιο τους 26.275 νεκρούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι αριθμοί για την πορεία της πανδημίας που δίνει στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο τείνουν να είναι χαμηλότεροι τις Δευτέρες, καθώς τα Σαββατοκύριακο γίνονται λιγότερα τεστ.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Το υπουργείο Υγείας της Πορτογαλίας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 3.334 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό στη χώρα να φθάνει τους 374.121.

Το ίδιο διάστημα, ακόμη 71 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό της πανδημίας να φθάνει τους 6.134 νεκρούς ως αυτό το στάδιο, κατά τα επίσημα δεδομένα.

Πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Germany – Λισαβόνα, Portugal

“Εκτός ελέγχου” το νέο στέλεχος του κορωναϊού: Αγώνας δρόμου για να σταματήσει η διασπορά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: