Παναγιωτόπουλος: Χρόνια πολλά στο Πολεμικό Ναυτικό, τους υπερασπιστές της εθνικής μας ταυτότητας

Ο υπουργός Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά. photo via Twitter@npanagioto




Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά στο Πολεμικό Ναυτικό για τη σημερινή εορτή του προστάτη του Αγίου Νικολάου με ανάρτησή του στο twitter.

«Εορτάζει το Πολεμικό μας Ναυτικό και ο Προστάτης του ‘Αγιος Νικόλαος. Εορτάζουν οι υπερασπιστές της εθνικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς! Χρόνια πολλά!» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας.

Σήμερα το πρωί ο υπουργός παρέστη στον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Όπως ανακοινώθηκε, ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ.

Τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευσαν ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.

Στην τελετή τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή συνωστισμού και τον περιορισμό διασποράς του κορωναϊού.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Αιγυπτιακές ναυτικές δυνάμεις έδιωξαν την Kemal Reis από το χώρο της άσκησης “Μέδουσα”…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: