Ο Λουκάς Φουρλάς και οι φίλοι του βούτηξαν στα παγωμένα νερά της Λεμεσού για τους Μικρούς Ήρωες

Ο ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς κολύμπησε με τους φίλους του για τους Μικρούς Ήρωες. Φωτογραφία από τους οργανωτές της εκδήλωσης.




Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να μην επιτρέπει τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και μαζί να επηρεάζει και την πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά, ο οποίος κολυμπά για τους Μικρούς Ήρωες για ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο, ωστόσο έμεινε πιστός στο ραντεβού του για τέταρτη χρονιά και τηρώντας τα διατάγματα βούτηξε στα παγωμένα νερά.

Γιατί κανένα παιδί, όπως άλλωστε είναι και το σύνθημα της εκδήλωσης, δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο, πόσο μάλλον εν καιρώ πανδημίας.

Μαζί του ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο Υποδιοικητής των ΟΥΚ και μικρός αριθμός εφέδρων βατραχανθρώπων.

Σε δηλώσεις του ο Λουκάς Φουρλάς ανέφερε ότι με ζεστή καρδιά κολύμπησαν και φέτος για ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Μονάδας στο Μακάρειο Νοσοκομείο και κάλεσε όλους να στηρίξουν οικονομικά και ψυχολογικά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ο σκοπός και φέτος παραμένει ο ίδιος τόνισε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης, σημειώνοντας ότι ανεξαρτήτως της θέσης που βρίσκεται κάποιος, όλοι μας έχουμε καθήκον και υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά.

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά  τόνισε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, λέγοντας ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο.

Ο Πρόεδρος της CYjetski Μάριος Καδής, σημείωσε ότι είμαστε εδώ και θα είμαστε για πάντα στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.

Ενώ, ο έφεδρος βατραχάνθρωπος Ανδρέας Καραμανής τόνισε ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει γι’ αυτό το σκοπό.

  • Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια

Η φετινή εκδήλωση ήταν κλειστή για το κοινό λόγω της πανδημίας, μεταφέρθηκε όμως διαδικτυακά και έτσι μπορεί ο καθένας να στηρίξει την τεράστια αυτή προσπάθεια για ενίσχυση του παιδογκολογικού.

Κάντε τις δικές σας εισφορές ΕΔΩ:

Ίδρυμα Ελπίδα
•Ελληνική Τράπεζα
Αρ. Λογ.: 121-01-041524-01 «KOLYMPO GIA TOUS MIKROUS HRWES»
IBAN: CY81 0050 0121 0001 2101 0415 2401
BIC: HEBACY2N

Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας
•Τράπεζα Κύπρου
Αρ. Λογ.: 357029573293 «KOLYMPO GIA TOUS MIKROUS HRWES»
IBAN: CY22 0020 0195 0000 3570 2957 3293
BIC: BCYPCY2N

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΎ ΚΑΝΑΛΙΟ ΑΛΦΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: