Ο Λεβαντόφσκι κυνηγά το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Μίλερ: Έχει ήδη 17 γκολ, χρειάζεται 40

Ο Λεβαντόφσκι κυνηγά το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Μίλερ: Έχει ήδη 17 γκολ, χρειάζεται 40

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακηρύχθηκε από τη FIFA κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2020 epa08890530 EPA/Valeriano di Domenico / POOL




Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής ζωής του και αποδεικνύει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Πολωνός φορ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να καταρρίψει ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ.

Ο σούπερ σταρ της Μπάγερν έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην Μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

  • Το μακρινό 1971-72 ο Μίλερ είχε σημειώσει σε μία σεζόν 40 τέρματα, ρεκόρ που αποτελεί μέχρι και σήμερα την καλύτερη επίδοση στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Πέρυσι ο Λεβαντόφσκι είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά, αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε τρία παιχνίδια και την ευκαιρία να το πετύχει, καθώς σταμάτησε στα 34 γκολ.

Πιο έμπειρος από ποτέ ο Πολωνός σταρ δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του Μίλερ κι έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 17 γκολ όλα είναι πιθανά…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Επτά χρόνια από το ατύχημα του Σουμάχερ: Παλεύει ακόμη σκληρά για την υγεία του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: