Ο Κιλιντσάρογλου κατηγορεί τον Ερντογάν: Αυτός φταίει για τον έλεγχο των Γερμανών στο τουρκικό πλοίο

FILE PHOTO: O αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. EPA, STR




Tα πυρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δέχτηκε ο Ερντογάν αναφορικά με τον έλεγχο που διεξήχθη σε τουρκικό πλοίο ανοιχτά της Λιβύης στο πλαίσιο της επιχείρησης Irini, τονίζοντας ότι ο Έλληνας διοικητής και η Γερμανία είχαν δίκιο.

Όπως δήλωσε “στη Μεσόγειο έκαναν έλεγχο σε ένα πλοίο μας. Ο Έλληνας διοικητής, η Ιταλία και η Γερμανία ενημερώνουν την Τουρκία πως θα κάνουν έρευνα. Πέρασαν τέσσερις ώρες και δε δόθηκε απάντηση από την Τουρκία. Τέσσερις ώρες.

Διότι κανένας δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ερντογάν. Τότε κάλεσαν την πρεσβεία μας στη Ρώμη. Πέρασε άλλη μια ώρα. Τότε λοιπόν ισχύει ο κανόνας της σιωπής του ΝΑΤΟ. Όταν δεν απαντάει κάποιος, τότε σημαίνει ότι συναινεί, αποδέχεται. Τότε έγινε η έρευνα στο πλοίο”, αναφέρεται σε δημοσίευμα του skai.gr.

Στο πλαίσιο αυτό, η Yeni Safak εξαπολύει επίθεση εναντίον του γράφοντας στο πρωτοσέλιδό της σήμερα ότι “ο πειρατής ζει ανάμεσά μας” κατηγορώντας τον ότι μίλησε σαν πράκτορας της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΚΟΣΜΟΣ

Brexit: Πιθανή μία συμφωνία Λονδίνου – Βρυξελλών τις επόμενες ημέρες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: