Ο Ιμπραΐμοβιτς έδωσε 3 εκατομμύρια ευρώ και αγόρασε… δάσος: Θέλει το ιδιωτικό πάρκο του

File photo: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. EPA, Johan Nilsson




Το Αρ είναι ένας πολύ γνωστός προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Το αθλητικό θέρετρο, που βρίσκεται στη δυτική Σουηδία, φιλοξενεί τακτικά αλπικές πίστες σκι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ υπέβαλε πολλές φορές υποψηφιότητα (χωρίς επιτυχία) για τη διοργάνωση των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η χιονισμένη πόλη είναι επίσης ένα από τα κύρια σημεία επίσκεψης και διαμονής για τη σουηδική βασιλική οικογένεια.

Εκεί, λοιπόν, επέλεξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να δημιουργήσει τη νέα του «παιδική χαρά». Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο επιθετικός της Μίλαν αγόρασε πρόσφατα ένα μεγάλο δάσος στην περιοχή, ενώ ήδη διαθέτει μια βίλα στο βουνό Κόπερχιλ.

Ο 39χρονος σταρ λέγεται ότι έχει ξοδέψει τρία εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει ένα κτήμα 10.000 εκταρίων (συγκριτικά, το προπονητικό κέντρο της Μίλαν είναι 16 εκτάρια), που βρίσκεται κοντά στα νορβηγικά σύνορα, εξασφαλίζοντας άδεια για κυνήγι και ψάρεμα στο τεράστιο ιδιωτικό πάρκο του.

Ο «Ίμπρα», ο οποίος κατέχει επίσης ένα σπίτι κοντά στη λίμνη Καλαπάνσιον (στην ίδια περιοχή), το νησί Ντάβενσο (κοντά στη Στοκχόλμη), ακόμη και μια εκκλησία, σκοπεύει να απολαύσει το νέο του δάσος μετά το τέλος της καριέρας του.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό μηρό, από τα τέλη Νοεμβρίου κι έτσι ο ηγέτης της φετινής Μίλαν εξακολουθεί να είναι αβέβαιος για το ντέρμπι ενάντια στη Γιουβέντους, αυτήν την Τετάρτη στο πλαίσιο της Serie A.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

«Είμαι ο Αγιος Βασίλης»… υποστηρίζει ο Ιμπραΐμοβιτς, πάντα με μετριοφροσύνη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: