Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο επισκέφτηκε ο Παναγιωτόπουλος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Πηγή υπουργείο Άμυνας




Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο.

Ο Υπουργός μετέβη στην 130 Σμηναρχίας Μάχης (130 ΣΜ), συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, όπου επισκέφθηκε τα Αεροσκάφη Επιφυλακής (Readiness), ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα κι αντήλλαξε ευχές με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των Αεροσκαφών. Ακολούθως επισκέφθηκε τον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου (ΝΑΣ.ΛΗ), όπου δέχθηκε ευχές από τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Φροντίδος Παίδων (ΚΕΦΠ) μέσω τηλεδιασκέψεως.

Ο κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μετέβη οδικώς στην Κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού (Κ/Φ “ΝΑΥΜΑΧΟΣ”) που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο, όπου αντήλλαξε ευχές με το πλήρωμα.

Ακολούθως, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας το Επισκοπικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο Γ’.

Μέτα το πέρας της επίσκεψή του στην 290ο ( Μ/Κ ΤΠ) κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την ακριτική Λήμνο, όπου σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ όλες τις μονάδες του νησιού, του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο Έτος, με υγεία κυρίως, αγάπη, προκοπή και Ειρήνη. Και φυσικά σε όλες και σε όλους, επιτυχία όσον αφορά την εκπλήρωση προσωπικών και συλλογικών στόχων. Χρόνια Πολλά».

HELLAS JOURNAL

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΑ την Τετάρτη σε Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκύρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: