Μετακομίζει ο Τσίπρας σε βίλα στο Σούνιο; Διαψεύσεις κι ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

File photo: Ο Αλέξης Τσίπρας με την σκυλίτσα Κάρμεν, στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας της Ανοιξης, στο σπίτι του, στην Κυψέλη. Photo via Facebook, @tsiprasalexis




Δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαταλείπει το διαμέρισμά του στην Κυψέλη και μετακομίζει σε βίλα στο Σούνιο προκάλεσε την έκδοση ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που διαψεύδει την μετακόμιση Τσίπρα.

Μετά από μερικές ώρες ήρθε και ανακοίνωση της ΝΔ για το ίδιο θέμα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε από την πολυκατοικία της Κυψέλης σε βίλα στα Λεγραινά, πριν περίπου ένα μήνα. Για προφανείς λόγους ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά και την ευθύνη της φύλαξης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Λαυρεωτικής, ανέφεραν τα ίδια δημοσιεύματα.

Η διάψευση ΣΥΡΙΖΑ

“Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διάφορα αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες.
Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιο μίσθωμα;» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει «αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Μάλλον, έπεται συνέχεια.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Η βόλτα του κ. Μητσοτάκη στη Πάρνηθα: Ξυπνείστε, η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: