Κομισιόν: Ουδέποτε σχολιάσαμε κρατικές επιχορηγήσεις σε ελληνικά ΜΜΕ, παραπλανητικά τα δημοσιεύματα

File photo: Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδια για θέματα Κράτους Δικαίου Βέρα Γιούροβα.EPA/FRANCOIS LENOIR / POOL




Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων του ελληνικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βέρα Γιούροβα, συνέκρινε τον τρόπο που δίνονται κρατικές επιχορηγήσεις σε ελληνικά ΜΜΕ, με τον τρόπο που γίνεται στην Ουγγαρία και την Πολωνία προχώρησε σήμερα Κομισιόν.

  • «Έχουμε δει ορισμένα παραπλανητικά δημοσιεύματα σχετικά με μια εσωτερική συνάντηση με ευρωβουλευτές, ωστόσο θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρος και να διευκρινίσω ότι η Αντιπρόεδρος Γιούροβα κατά τη συζήτηση αυτή δεν σχολίασε την κατάσταση για το θέμα αυτό στην Ελλάδα» ανέφερε ο Κρίστιαν Βίγκαν.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μετά την διάψευση των σημερινών δημοσιευμάτων,  σχολίασε, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Τα όμορφα fake news, όμορφα καίγονται. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στην Ελλάδα η Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βέρα Γιούροβα, και η σκόπιμη διαστρέβλωση είχε “κοντά ποδάρια”».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ΑΠΕ – ΜΠΕ της ανταποκρίτριας Ειρήνης Ζαρκαδούλα
Βρυξέλλες, Βέλγιο

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Μεγάλη επιτυχία: Θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ “Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός” του Γιώργου Πράτανου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: