Κύπρος: Υπό κράτηση 47χρονος για υπόθεση συνωμοσίας και ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης

FILE PHOTO: Περιπολικό της κυπριακής αστυνομίας. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Υπόθεση συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης, καταστροφή αποδεικτικού στοιχείου, παράληψη να φέρει την ενδυμασία κυνηγού, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 47χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 47χρονος στις 2.12.20 στις 09:00 βρέθηκε στην περιοχή του Ακάμα για κυνήγι μαζί με δύο άλλα δύο πρόσωπα.

Ο 47χρονος ήρθε σε αντιπαράθεση με άλλους κυνηγούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου,  και ένας εξ αυτών που ήταν μαζί με τον 47χρονο φέρεται να έριξε πυροβολισμό στον αέρα. Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 47χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος με το οποίο αυτός και τα άλλα δύο πρόσωπα εγκατέλειψαν την περιοχή.

Ο 47χρονος ανακρινόμενος αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση, δεν συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές, ενώ φέρεται να απέκρυψε στοιχεία του όπλου από το οποίο ρίφθηκε ο πυροβολισμός και τα στοιχεία των δύο άλλων προσώπων που ήταν μαζί του  .

Για την υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Με πληροφορίες από KYΠΕ, Κική Περικλέους

Πάφος, Κύπρος

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Η Βουλή επικύρωσε τη Συμφωνία Συνεργασίας Κύπρου – Ισραήλ σε θέματα δημόσιας ασφάλειας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: