Η μάχη του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο Europa League: Θέλει ίδιο αποτέλεσμα με Μαρσέιγ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (2-1) κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός- Βόλος για την 11η αγωνιστική της Super League, στο γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης” ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Την πρόκριση στους «32» του Europa League διεκδικεί απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Πόρτο στο Καραϊσκάκη.

Για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ, η οποία την ίδια ώρα παίζει με την… αδιάφορη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχουν τον στόχο τους, όπως έκαναν με τη Μίλαν και τον Ερυθρό Αστέρα τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Η πιθανότερη σύνθεση του Ολυμπιακού είναι: Τερματοφύλακας ο Σα, στην άμυνα Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο και Χολέμπας. Στα χαφ Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης.

Στο ένα άκρο θα παίξει ο Φορτούνης, στο άλλο θα είναι ο Βρουσάι ή ο Μασούρας και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς και Σουντανί.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ρούμσας από τη Λιθουανία.

Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Αυλαία στους ομίλους του CL: Μόνο νίκες για τους «16» θέλουν Ρεάλ, Ατλέτικο και Άγιαξ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: