Γιάννης Αντετοκούνμπο: Να δίνω το παράδειγμα ως ηγέτης

File Photo EPA via APE-MPE




Λίγες ώρες πριν την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ (ξημερώματα Τετάρτης στην Ελλάδα) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι θα πρέπει να μιλά περισσότερο στους συμπαίκτες του.

Ο απόλυτος σταρ των Μιλγουόκι Μπακς γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να καταβάλλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια την εφετινή σεζόν κι ότι θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο σε όλους τους τομείς για να φτάσει στον τελικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από το να οδηγήσει τα «Ελάφια» στην κορυφή.

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι πρέπει να κάνει ή, ν΄ αλλάξει ένας ηγέτης, όπως είναι ο ίδιος, στην ομάδα του, ο Greek Freak απάντησε: «Προφανώς πρέπει να γίνω πιο ομιλητικός ως ηγέτης. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να ακούνε την φωνή μου, αλλά αυτό το κάνω σε όλη την καριέρα μου, σε όλη τη ζωή μου» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλω ως ηγέτης να δίνω το παράδειγμα μέσα από τη δουλειά μου. Έτσι θέτω τον τόνο που θέλω. Δουλεύω σκληρά, παίρνω τα πάντα σοβαρά. Σέβομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, ακούω τις οδηγίες. Αν εγώ ακούω τις οδηγίες των προπονητών μου, τότε όλοι κάνουν το ίδιο.»

Κλείνοντας υποστήριξε: «Αν θέλω να γίνω καλύτερος, τότε όλοι θα θέλουν να γίνουν καλύτεροι. Και ξέρω ότι πολύς κόσμος βλέπει τι κάνω και αυτό ξεκινά από τα αποδυτήρια. Κάθε μέρα όποτε μπαίνω εκεί είμαι σοβαρός και δείχνω στους συμπαίκτες μου ότι δεν παίζουμε.

Έχουμε έναν στόχο και αυτός είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, κάτι που ελπίζω κάποια στιγμή να μας οδηγήσει σε ένα πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσει να δίνω το παράδειγμα με την δουλειά μου ως ηγέτης και αυτό είναι κάτι με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί.»

Με πληροφορίες από  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Στο μονοθέσιο της Red Bull ο Πέρες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: