Επιμένει ο Τουσκέτς: Η πώληση του Μέσι θα ήταν καλή λύση για το σύλλογο

File Photo: Ο Λιονέλ Μέσι. Photo via amna.gr (AΠΕ-ΜΠΕ)




Ο πρόεδρος της προσωρινής, «διαχειριστικής» διοίκησης της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τουσκέτς δεν έκανε… βήμα πίσω την Παρασκευή (4/12), αναφορικά με τις δηλώσεις του για τον Λιονέλ Μέσι και το κατά πόσο καλύτερο θα ήταν για τα οικονομικά των Καταλανών να τον έχουν πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά την αντίδραση του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ζήτησε λίγο μεγαλύτερη… αυτοσυγκράτηση στις δηλώσεις του, ο Τουσκέτς θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και τα όσα δήλωσε την Πέμπτη (3/12). «Δεν είπα ότι ο Μέσι έπρεπε να φύγει φέτος το καλοκαίρι. Είπα ότι κοιτάζοντας μόνο τους αριθμούς, τα οικονομικά του συλλόγου θα ήταν καλύτερα, γιατί μιλάμε για την ομάδα με υψηλότερο κόστος στον κόσμο.

Αλλά εγώ δεν είμαι… τίποτα, αυτή την απόφαση μπορεί να την πάρει μόνο ο ίδιος ο παίκτης και ο προπονητής. Δεν νομίζω ότι είπα τίποτα… εξωπραγματικό. Μόνο ο Μέσι μπορεί να αποφασίσει» είπε ο υπηρεσιακός πρόεδρος στο Ràdio Catalunya. Και πρόσθεσε:

«Μίλησα μόνο για αριθμούς. Τίποτα περισσότερο. Υπήρξε μια παρερμηνεία στην απάντησή μου. Είναι προφανές ότι η πώληση του Μέσι θα ήταν καλή για τον σύλλογο. Είναι η καθαρή αλήθεια. Σίγουρα δεν έπρεπε να απαντήσω στη συγκεκριμένη ερώτηση. Το πρόβλημα είναι ότι απαντώ πάντα όταν δέχομαι μία ερώτηση».

Αναφορικά με τον εκνευρισμό του Κούμαν, ο Τουσκέτς απάντησε πως «…έχει δίκιο, αλλά δεν του εξήγησαν καλά τα λόγια μου. Περιορίστηκα μόνο σε προσθήκες και αφαιρέσεις. Ούτε έχω τη βούληση να πουλήσω τον Μέσι, ούτε μπορώ να το κάνω. Θα μιλήσω στον Κούμαν εάν είναι απαραίτητο. Θα του εξηγήσω ότι του το εξήγησαν λανθασμένα. Και αν ο Μέσι ή ο ατζέντης του με καλέσουν, θα το ξεκαθαρίσω επίσης. Σε κάθε περίπτωση, πώς μπορεί να είναι θυμωμένος για κάτι που ήθελε να κάνει; Ο Μέσι ήθελε να φύγει από τη Βαρκελώνη αυτό το καλοκαίρι».

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, προσπάθησε επίσης να μετριάσει τις ανησυχίες για την οικονομική κατάσταση του κλαμπ. «Το οικονομικό μέλλον του συλλόγου είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένο. Όταν ανοίξει το Camp Nou, θα εισέλθουν αυτόματα 200 εκατομμύρια ευρώ», τόνισε, ενώ στο τέλος αναγνώρισε ότι δεν διαχειρίζεται καλά την πίεση των μέσων ενημέρωσης, σε σημείο που να εξετάσει το ενδεχόμενο να σταματήσει τις δηλώσεις: «Δεν περνάω καλά. Είναι μια καθημερινή πίεση και δύσκολο να το καταλάβω…».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 

«Ο κόσμος άρχισε να πιστεύει στην προσέγγισή μας» είπε ο Φαν΄τ Σιπ σε ολλανδική ιστοσελίδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: