Ευχαριστίες Σακελλαροπούλου προς άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων

FILE PHOTO: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου φωτογραφίζεται με τους στρατιωτικούς κατά την επίσκεψή της στην Πυραυλάκατο «ΜΥΚΟΝΙΟΣ» στο Καστελόριζο, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ




Τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού στις γυναίκες και στους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που εγγυώνται μέσα σε δύσκολες συνθήκες την ασφάλεια της χώρας, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα  Σακελλαροπούλου μιλώντας με στελέχη των Ε.Δ. από την Γαύδο ως τον Έβρο αλλά και με στελέχη που βρίσκονται εν πλω σε αποστολή στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Η κυρία Σακελλαροπούλου αντάλλαξε επίσης τηλεφωνικά ευχές με τους επικεφαλής των επιτηρητικών φυλακίων Στρογγύλης, Γαύδου και των φυλακίων Γεμιστής και “5” στον Έβρο, καθώς και με τους κυβερνήτες των φρεγατών «Νικηφόρος Φωκάς» και «Αδρίας» που βρίσκονται σε αποστολή στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. Επίσης, με τους επικεφαλής της 130 Σμηναρχίας Μάχης στη Λήμνο και 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλλι Πεδιάδας Κρήτης και με τον κυβερνήτη του Λιμενικού Περιπολικού Σώματος «604» που επιτηρεί τη θαλάσσια περιοχή της Σάμου.

Σε όλες τις παραπάνω συνομιλίες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέφερε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού στις γυναίκες και στους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που εγγυώνται μέσα σε δύσκολες συνθήκες την ασφάλεια της χώρας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ευχές της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε όσους είναι μακριά από τα σπίτια τους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: