Διπλό σοκ: Έχασαν τη μάχη με τον κορωναϊο 28χρονος στην Πάτρα και 24χρονος στη Λάρισα

File photo: Φωτογραφία μέσα από τη ΜΕΘ του «Παπανικολάου». Photo via facebook / kaimakamis




Σε νεαρή ηλικία και την ίδια μέρα, προπαραμονή Χριστουγέννων δυο ασθενείς με κορωναϊό,– ο ένας με υποκείμενο νόσημα -δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν στη Λάρισα και την Πάτρα, επιβεβαιώνοντας με τραγικό τρόπο πως ο Covid-19 δεν κάνει διακρίσεις.

Ένας 24χρονος, που νοσηλεύονταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.

Ο  άτυχος νεαρός που αντιμετώπιζε και υποκείμενο νόσημα, εισήχθη στο νοσοκομείο αρχές του μήνα, με βαριά συμπτώματα κορωναϊού, ενώ λίγα 24ωρα αργότερα εμφάνισε επιδείνωση στο αναπνευστικό του σύστημα, όπως αναφέρει το onlarissa.gr

Οι γιατροί κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή όμως χθες εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Σοκ προκάλεσε χθες το βράδυ στην Πάτρα η είδηση που μεταδίδει το patrastimes, ότι ΄κατέληξε ένας 28χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας και όπως έγινε γνωστό, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Με πληροφορίες από patrastimes/ in.gr/

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ανοιγμα δύο ταχυτήτων για τα σχολεία δείχνει η Ζαχαράκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: