Διαψεύδει ο Νικόλας Παπαδόπουλος τον “Πολίτη”: Μόνο η κόρη του είναι θετική στον κορωναϊό

File Photo: Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος. ΚΥΠΕ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΙΩΤΗΣ




Διέψευσε με δήλωση του, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, την “είδηση” της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ που ομιλούσε για παραβίαση των πρωτοκόλλων αφού άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Σε σχέση με το δημοσίευμα της εφημερίδας, παρατίθεται αυτούσια δήλωση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου:

«Τα αποτελέσματα των διαγνωστικών αναλύσεων (αρνητικό για εμένα και θετικό, δυστυχώς, για την κόρη μου), τα λάβαμε το βράδυ της Πέμπτης και ώρα 21:07 μ.μ. ΜΕΤΑ τη συνεδρίαση της Βουλής.

Τα υπόλοιπα γράφονται εκ του πονηρού.

Κατά τα άλλα, είμαι σε αυτοπεριορισμό και εύχομαι περαστικά στην κόρη μου και σε όλο τον κόσμο που ταλαιπωρείται.»

Ο ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΘΕΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΗΣ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πολίτης», που αποδείχθηκε Fake News:

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», προκύπτει μείζον θέμα παραβίασης των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, ως επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Στα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν χωρούν κατ’ εξαίρεση επιλογές και δεν έχουν καμία σημασία τα όποια αξιώματα. Γίνονται σεβαστά και τηρούνται από το σύνολο της κοινωνίας, όπως κάνουν όλοι οι συμπολίτες μας για το καλό όλων μας.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος όφειλε να το γνωρίζει και να δίνει το σωστό παράδειγμα λειτουργώντας με υπευθυνότητα και σε αυτήν την περίπτωση. Το λιγότερο που αυτή την ώρα πρέπει να κάνει είναι να απολογηθεί στους χιλιάδες πολίτες που με θυσίες εφαρμόζουν τα διατάγματα, προτάσσοντας την κοινωνική ευθύνη έναντι του προσωπικού συμφέροντος.

Με δεύτερη μοίρα πυροβόλων σερβικής προέλευσης ενισχύεται η Εθνική Φρουρά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: