Χριστουγεννιάτικη απόλυση για Τούχελ από την Παρί: Επικρατέστερος ο Ποτσετίνο

File Photo Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, γερμανός Τόμας Τούχελ EPA, GUILLAUME HORCAJUELO




Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Τόμας Τούχελ. Όπως αποκάλυψαν το «France Football», η «Bild», το «Sky Germany» και η «Equipe», ο Γερμανός τεχνικός ενημερώθηκε τις τελευταίες ώρες από τους διοικούντες και απομένει η επίσημη ανακοίνωση.

Το συμβόλαιο του έμπειρου προπονητή έληγε τον Ιούνιο του 2021, όμως θεωρήθηκε προτιμότερο να αντικατασταθεί στην παρούσα φάση.

Μετά τα διαδοχικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και τον χαμένο -από την Μπάγερν Μονάχου με 1-0- τελικό του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν κλείνει το 2020 από την τρίτη θέση του σαμπιονά, καθώς προηγούνται η Λιόν και η Λιλ, αλλά και με την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Τούχελ θεωρείται ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής δεν έχει εργασθεί από τις 19 Νοεμβρίου 2019, όταν και απολύθηκε από την Τότεναμ, όπου κατά γενική ομολογία παρουσίασε εξαιρετικό έργο. Ο Ποτσετίνο αποτελεί τον «εκλεκτό» του Λεονάρντο και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πάγκο των Παριζιάνων, δεδομένου ότι ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής είναι το «αφεντικό» στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ είναι και ο άνθρωπος που ενημέρωσε τον Τούχελ για την απόλυσή του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παρίσι, Γαλλία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Η Γιουνάιτεντ «χτύπησε» την Έβερτον με Καβάνι και Μαρσιάλ: Πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του League Cup Αγγλίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: