Αποκάλυψη -κόλαφος για τον Ερντογάν: Και οι δυο του γιοί δεν υπηρέτησαν στον στρατό

File Photo: Ο Τούρκος Πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κ.Ο του κόμματός του. EPA/TURKISH PRESIDNET PRESS




Συνεχίζεται στην Τουρκία ο σάλος για τη στρατιωτική θητεία των παιδιών του προέδρου Ερντογάν.

Μόλις προχθές είχε κατατεθεί στη Βουλή προς τον υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ για το αν και που υπηρέτησε ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν.

Χθες τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη χειρότερα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του skai.gr, σε συζήτηση στο τουρκικό κοινοβούλιο ο αντιπρόεδρος της του κυβερνώντος AKP, Μ. Εκμίν Ακμπάσογλου, εξύμνησε τον Ερντογάν λέγοντας ότι θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας και γράφει έπος στην εξωτερική πολιτική και στο στράτευμα της Τουρκίας.

«Ο Ερντογάν είναι αυτός που πέτυχε το στόχο της ανεξάρτητης Τουρκίας και γράφει έπος στην εξωτερική πολιτική και με το στράτευμά μας. Θα μείνει στην ιστορία, είναι ήρωας!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με ειρωνείες απάντησε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιουρ Οζέλ, λέγοντας ότι η στολή παραλλαγής που φορά ο Τούρκος πρόεδρος θα ταίριαζε και στους γιούς του.

«Αφού ο Ερντογάν φοράει τη στολή παραλλαγής, τότε θα ταίριαζε η στολή αυτή και στον Μπιλάλ Ερντογάν και στον Μπουράκ Ερντογάν. Ο ένας έκανε εξαγορά θητείας, ο άλλος δεν υπηρέτησε καθώς δήλωσε ανήμπορος μετά μας μιλάτε για στρατό και παραλλαγές. Άντε τώρα, μην μιλάτε», τόνισε.

Με πληροφορίες από skai.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Ο γιος του Ερντογάν πήγε στο στρατό; Ερώτηση βουλευτή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον νεοσουλτάνο…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: