Καλή Χρονιά με Υγεία: Ευχή και ελπίδα το νέο έτος 2021 να μην έχει καμία σχέση με αυτό που φεύγει…

Πυροτεχνήματα εκρήγνυνται πάνω από τον λόφο της Ακρόπολης, κατά τη διάρκεια του εορτασμού για την υποδοχή του νέου έτους, Αθήνα Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Οι δημοσιογράφοι και οι μέτοχοι της ιστοσελίδας μας Hellas Journal εύχονται στις αναγνώστριες και στους αναγνώστες μας και σε όλους τους Έλληνες όπου και να βρίσκονται, στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Κωνσταντινούπολη, στη Βόρειο Ήπειρο, σε όλες τις ηπείρους, Καλή Χρονιά.

Το 2021 να είναι καλύτερο από το 2020, που ήταν εξαιρετικά προβληματικό σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Χρόνια Πολλά με ΥΓΕΙΑ, χαρά και ευτυχία.

Ο Ελληνισμός περνά πάλι δύσκολες στιγμές, όπως άλλωστε όλοι οι λαοί σε όλες τις χώρες. Η πανδημία δεν είναι παίξε-γέλασε. Ο νέος κορωναϊός που «ξέφυγε» από την Κίνα είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Πρέπει να προσέχουμε για να μπορέσουμε σε μερικούς μήνες να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς και να ακολουθούμε τις οδηγίες των κυβερνήσεων των χωρών όπου ζούμε, καθώς μέχρι να λάβουμε όλοι το εμβόλιο, το καλύτερο “φάρμακο” είναι η παραμονή στα σπίτια μας.

Απ’ εκεί και πέρα, η Ελλάδα και η Κύπρος αντιμετωπίζουν την επιθετικότητα της κατοχικής Τουρκίας εν μέσω της λαίλαπας του κορωναϊού.

Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτή την επιθετικότητα και να μην ξεχνάμε ότι οι υποχωρήσεις δεν ημερεύουν το “θηρίο”. Σε κάθε υποχώρηση ζητά ακόμα περισσότερα ο Ταγίπ Ερντογάν.

Η πρόβλεψη είναι ότι στην ευρύτερη γειτονιά της Μεσογείου θα γίνουν μεγάλες ανακατατάξεις. Ας ελπίσουμε ότι οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι θα αντιληφθούν επιτέλους, μία και καλή και για πάντα, ότι η Τουρκία είναι εχθρός της Δύσης.

  • Να μην ξεχνάμε τα εθνικά μας θέματα. Η Τουρκία απαιτεί και το Αιγαίο και την Κύπρο.
  • Και σίγουρα, πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι την Μακεδονία δεν την ξεχνά η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και αυτό είναι σεβαστό…

Καλή και ευτυχισμένη η νέα χρονιά, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, όπου και να ζείτε…

Μήνυμα Μητσοτάκη για το νέο έτος: Η εμπειρία του 2020 να γίνει δύναμη για το 2021 (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: