Τσίπρας στο Star: Βρισκόμαστε σε μία πολύ αρνητική στιγμή, σε μία πολύ επικίνδυνη στιγμή

File photo: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Την άποψη ότι “δεν πρέπει να τα βάζουμε με τους πολίτες” εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στο Star Channel, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για τον “εφησυχασμό” που επικράτησε τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε ότι “δικαίως ο κόσμος αισθάνεται κουρασμένος”, τονίζοντας ότι επιπλέον επικρατεί φόβος που πηγάζει από τις “μεγάλες αντιφάσεις” όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά και από πρόσωπα επιστημονικού κύρους.

“Βρισκόμαστε σε μία πολύ αρνητική στιγμή, σε μία πολύ επικίνδυνη στιγμή” λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και των θανάτων, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα “δεν ήταν προδιαγεγραμμένο να συμβεί”, αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα μέσα στους οχτώ μήνες που μεσολάβησαν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των μονάδων εντατικής θεραπείας, την αποτροπή του συνωστισμού στα ΜΜΜ, ένα διαφορετικό άνοιγμα του τουρισμού με ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα, τη λήψη μέτρων στα σχολεία με μείωση του αριθμού των μαθητών.

Ο Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε επίσης τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια για “δημιουργική λογιστική” ακόμα και στις ΜΕΘ, ενώ τόνισε: “Η επιτυχία του περασμένου Ιούνη είχε πατέρα. Η αποτυχία του Νοέμβρη έχει πατέρα; Ή είναι ορφανή;”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων τόνισε ο Δένδιας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: