Τρομακτικό ατύχημα στη F1: Μονοθέσιο πήρε φωτιά, έπεσε στις μπάρες και κόπηκε στα δύο, νοσηλεύεται ο πιλότος (video)

Tμήματα του αυτοκινήτου από το σημείο σύγκρουσης του Γάλλου οδηγού της Φόρμουλα 1, Romain Grosjean, της ομάδας Haas F1 κατά την έναρξη του Formula One Grand του Μπαχρέιν, 29 Νοεμβρίου 2020. EPA, TOLGA BOZOGLU




Σε προσωρινή διακοπή, για τουλάχιστον 45 λεπτά, προχώρησαν οι διοργανωτές του Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε ο Ρομέν Γκροζάν.

Το μονοθέσιο του Γάλλου πιλότου πήρε φωτιά και εν συνεχεία προσέκρουσε στις μπάρες και κόπηκε στα δύο, λίγο μετά την εκκίνηση του 15ου Γκραν Πρι της χρονιάς. Ο Γκροζάν διακομίστηκε δια αέρος στο νοσοκομείο “MDF MC Military Hospital” με εγκαύματα στα χέρια και στους αστραγάλους, ενώ φαίνεται πως έχει σπάσει και ένα πλευρό.

Η κατάστασή του είναι σταθερή, όπως προκύπτει και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Η Haas του παραδόθηκε στις φλόγες, μετά από επαφή με την AlphaTauri του Ρώσου οδηγού Ντανιίλ Κβίατ. Όταν διεκόπη ο αγώνας, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον βρισκόταν στην 1η θέση, ο Μαξ Φερστάπεν ήταν δεύτερος, ενώ στην 3η θέση ακολουθούσε ο Σέρχιο Πέρεθ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό: «Σβηστό» 2-1 επί του Παναιτωλικού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: