Τρικυμία στο… Twitter του Τραμπ: Πρώτα παραδέχεται και μετά ξορκίζει την ήττα του στις εκλογές

Οπαδοί του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διαμαρτύρονται στην Ουάσιγκτον για τη …”νοθεία” στις προεδρικές εκλογές. EPA, GAMAL DIAB




Λίγη μόλις ώρα μετά την ανάρτηση του στο Twitter με την οποία αναγνώριζε για πρώτη φορά την νίκη του εκλεγμένου Προέδρου Τζο Μπάιντεν χωρίς όμως να τον κατονομάζει, ο νυν πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άλλαξε γνώμη.

Με νεότερη ανάρτησή του τα γυρίζει και λέει ότι δεν παραδέχεται τίποτα. «Κέρδισε (σσ. εννοεί τον Τζο Μπάιντεν) μόνο στα μάτια των ψευδών μέσων ενημέρωσης. Δεν παραδέχομαι ΤΙΠΟΤΑ. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Ηταν ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!”

Ο κ. Τραμπ αναχώρησε στις 9.30 το πρωί από το Λευκό Οίκο με μεγάλη πομπή αυτοκινήτων για το ξενοδοχείο του στη Βιρτζίνια, όπου θα παίξει γκολφ με τους φίλους τους. Πάντως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι σε συνεχή άρνηση της πραγματικότητας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει διχάσει και την οικογένειά του. Η θυγατέρα του Ιβάνκα και ο γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ φαίνεται ότι έχουν αποδεχθεί την ήττα σε αντίθεση με τους δύο μεγάλους του γιους, που επιμένουν να ομιλούν για εκλογική κλοπή και νοθεία.

 

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα, ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την ήττα τους στις εκλογές, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον Τζο Μπάιντεν, αλλά και επιμένοντας ότι έγινε νοθεία, όπως υποστήριξε σε ανάρτησή του στο twitter. «Κέρδισε  γιατί οι εκλογές ήταν νοθευμένες», έλεγε.

“Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε  ιδιωτική εταιρεία της Ακρας Αριστεράς, την Dominion, με κακή φήμη και ;άθλιο εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα Ψευδή και Σιωπηλά ΜΜΕ και πολλά άλλα!», έγραψε συγκεκριμένα ο Τραμπ.

 

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος Τραμπ επιτέθηκε στα μέλη των Antifa: Μίλησε για αποβράσματα της εξτρεμιστικής Αριστεράς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: