Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στη Μπαρτσελόνα: Ρήξη στις σχέσεις του Κούμαν με Μέσι και Γκριεζμάν;

Ο προπονητής της FC Barcelona Ronald Koeman (R) και ο επιθετικός Lionel Messi (L) κατά τη διάρκεια του ισπανικού αγώνα ποδοσφαίρου LaLiga μεταξύ FC Barcelona και Real Betis που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Camp Nou στη Βαρκελώνη. EPA, Alejandro Garcia




Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, διέψευσε τη ρήξη των σχέσεων που έχει υπονοηθεί το τελευταίο διάστημα, μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Αντουάν Γκριεζμάν.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο πρώην μάνατζερ του Γκριεζμάν, Έρικ Όλατς, δήλωσε στο “France Football” ότι ο Αργεντινός είχε πρόβλημα με την άφιξη του άλλοτε πελάτη του στην ομάδα, πράγμα που δημιουργούσε δυσκολίες στην προσαρμογή του.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα πριν από το ταξίδι στη Μαδρίτη ενόψει του ντέρμπι με την Ατλέτικο, ο Κούμαν είπε ότι το συγκεκριμένο επιθετικό ντουέτο ταιριάζει αγωνιστικά και το Σάββατο θα παίξει μαζί.

«Μπορώ να καταλάβω γιατί ο Λιονέλ (Μέσι) ξέσπασε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από την Αργεντινή. Μετά από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, ρωτήθηκε για τον Αντουάν (Γκριεζμάν). Αυτό λέγεται έλλειψη σεβασμού» δήλωσε ο Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

«Ξέρω ότι μπορεί να ψάχνετε για ένα πρόβλημα, αλλά στα αποδυτήρια δεν έχω διαπιστώσει ποτέ κάποια κακή σχέση μεταξύ αυτών των δύο παικτών» πρόσθεσε.

Ο Ολλανδός προπονητής είπε ότι ο Μέσι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο οποίος φέρεται να μετακομίζει στην Μάντσεστερ Σίτι, όπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, είναι αυτός που αποφασίζει για το μέλλον του.

«Ελπίζω να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε για το σύλλογο. Αλλά έχει την προσωπικότητα και γνωρίζει να παίρνει την σωστή απόφαση για το μέλλον του» είπε.

Ο Κούμαν θα παρατάξει στο παιχνίδι με την Ατλέτικο την ομάδα του χωρίς τους Ανσού Φατί, Σάμουελ Ουμτιτί, Σέρχιο Μπούσκετς και Ρόναλντ Αραούχο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Η Super League επιστρέφει με ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σάββατο στο Καραϊσκάκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: