Ρεκόρ κρουσμάτων στην Τουρκία από αρχή πανδημίας: Για 4η μέρα και ρεκόρ θανάτων

File Photo: Δρόμος της Κωνσταντινούπολης με πολίτες να φορούν μάσκες για προστασία από τον κορωναϊό. EPA/SEDAT SUNA μέσω ΚΥΠΕ




Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους έχοντας διαγνωστεί με κορωναϊό το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Τουρκία κατέγραψε ρεκόρ για τέταρτη συναπτή ημέρα με 174 θανάτους να επιβεβαιώνονται τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, ενώ επίσης καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός νέων ημερήσιων λοιμώξεων από την αρχή της πανδημίας στη χώρα.

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μια μέρα 29.132 νέα κρούσματα της Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των ασυμπτωματικών ασθενών.

  • Η Άγκυρα ξαναξεκίνησε χθες μετά από τον Ιούλιο να συμπεριλαμβάνει στους καθημερινούς απολογισμούς της για την πανδημία και τον αριθμό των ασυμπτωματικών φορέων, οι οποίοι σήμερα ανήλθαν σε 6.876.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Τουρκία ανέρχεται σε 474.606 και των θανάτων σε 13.014.

Ο σημερινός απολογισμός των μολύνσεων ήταν επίσης ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός που αναφέρθηκε από την αρχή της πανδημίας, αλλά τα συνολικά στοιχεία και ο συσσωρευτικός αριθμός όλων των κρουσμάτων δεν είναι ακόμη διαθέσιμος.

Με πληροφορίες από Reuters-Anadolu μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Έτοιμη για μαζικό εμβολιασμό κατά του κορωναϊού η Μόσχα δηλώνει ο δήμαρχος

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal