Πρεμιέρα με ήττα για τον Τσιτσιπά: Έχασε από τον Τιμ στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου στα ATP Finals

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δράση εναντίον του Dominic Thiem της Αυστρίας κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα Nitto ATP τένις στο O2 Arena στο Λονδίνο, Βρετανία, 15 Νοεμβρίου 2020. EPA, ANDY RAIN




Με ήττα από τον Ντόμινικ Τιμ ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου του στα ATP Finals.

Στην πρεμιέρα του τελικού τουρνουά της σεζόν, στο Λονδίνο, ο Αυστριακός τενίστας νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή 7-6(5), 4-6, 6-3, παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στον τελικό της περσινής διοργάνωσης.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι-μπρέικ κι εκεί ο Τσιτσιπάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς προηγήθηκε 4-1 και 5-3, αλλά ο Τιμ με τέσσερις σερί πόντους έφτασε στη νίκη με 7-5. Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας «έσπασε» νωρίς το σερβίς του αντιπάλου του και κράτησε το δικό του ως το τελικό 6-4, αλλά στο τρίτο και αποφασιστικό σετ η εικόνα αντιστράφηκε, με τον Αυστριακό να κάνει γρήγορα break.

Ο Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία του στο 5ο γκέιμ, που κράτησε πάνω από δέκα λεπτά, αλλά ο Τιμ κράτησε το σερβίς του, έκανε το 4-1 και έφτασε στο 6-3 και την τελική νίκη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

 

Φόρμουλα 1: Πρωταθλητής ο Χάμιλτον για 7η φορά, ισοφάρισε το ρεκόρ του Σουμάχερ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: