Ο Μέσι είναι μεγάλος και ακριβός, η Σίτι δεν τον θέλει: Προτιμάει Ντάρβιν Νούνιες

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μετροπολιτάνο EPA/JUANJO MARTIN




Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Λιονέλ Μέσι, δεν πρόκειται να… ξανασυναντηθούν ποδοσφαιρικά στο άμεσο μέλλον και σίγουρα όχι, στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό προκύπτει από σχετικό δημοσίευμα του «Sky Sports», σύμφωνα με τον οποίοι η διοίκηση των «πολιτών», αποφάσισε να μην κινηθεί για την απόκτηση του διάσημου Αργεντινού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει ότι από τον ερχόμενο Ιανουάριο, είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι λόγοι που οδήγησαν τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι στην απόφαση να μην διεκδικήσουν τον Μέσι, είναι αφ΄ ενός ότι ο «ψύλος» θα συμπληρώσει 34 χρόνια ζωής τον επόμενο Ιούνιο και αφ΄ ετέρου πως το ετήσιο κόστος για τις υπηρεσίες του βραχύσωμου άσου, φθάνει στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο αγγλικός Τύπος, αναφέρει πως η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, θα κινηθεί για την απόκτηση του στόπερ της Σεβίλης, Ζιλ Κουντέ και για τον Ουρουγουανό άσο της Μπενφίκα, Νταρβιν Νούνιες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: