Νεκρός στρατιωτικός που βρισκόταν σε καραντίνα: Δεν πρόλαβε να πάει σε Νοσοκομείο

File photo: O 47χρονος στρατιωτικό που βρισκόταν σε καραντίνα ανέπτυξε όλα τα συμπτώματα της νόσου αλλά δεν πρόλαβε να πάει σε νοσοκομείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ μέσω ΚΥΠΕ




Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι ένας 47χρονος  στρατιωτικός στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία από φίλο του 47χρονου που βρισκόταν μαζί στο σπίτι.

Οι διασώστες όταν έφτασαν στο σπίτι, βεβαίωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.  Όπως έχει γίνει γνωστό, οφείλονται σε κορωναϊό, γεγονός που θα επιβεβαιώσει το μοριακό τεστ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 47χρονος περνούσε περίοδο καραντίνας σε φιλικό του σπίτι, γιατί είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο φίλος του, ο στρτιωτικός είχε εκδηλώσει συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί σημαντικά. Ο 47χρονος δεν πρόλαβε να μεταβεί στο νοσοκομείο, ενώ αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας.

Με πληροφορίες από e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Τραγωδία χωρίς όρια, ο κορωναϊός χτυπάει και τα βρέφη: Συνεχή κρούσματα σε όλη τη χώρα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: