Μακραίνει η μαύρη λίστα στην Ελλάδα: 45 νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σήμερα

File photo: Regarding the average value in the week between February 22-28, it is increased by 10 pct compared to the average value of the previous week (February 15-21). ANA-MPA/ANA – MPA/A. CHYRAS




Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του κορωναϊού καθώς τις τελευταίες ώρες 45 ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον θάνατο οι περισσότεροι σε νοσοκομεία της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

Ο νέος τραγικός απολογισμός ανεβάζει κατακόρυφα τον συνολικό αριθμό νεκρών ο οποίος το Σάββατο «έσπασε» το φράγμα των 1.000 θανάτων (1.035).

Σημειώνεται ότι ο μεγαλύτερος καταγεγραμμένος ημερήσιος αριθμός νεκρών μέχρι στιγμής σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη και ήταν 50 νεκροί.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται για άλλο ένα 24ωρο η Αττική όπου εντοπίστηκαν 612 κρούσματα κορωναϊού αλλά και η Θεσσαλονίκη όπου εντοπίστηκαν 766. Παράλληλα τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων καταγράφεται στην Πέλλα με 159 και στη Λάρισα με 143.

Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου [Σάββατο 14/11] ήταν 2.835, ενώ κατέληξαν 38 συμπολίτες μας. Παράλληλα υψηλός παραμένει ο αριθμός των διασωληνωμένων (366).

Με πληροφορίες από ethnos.gr/skai.gr

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Έχασε τη μάχη με τον κορωναϊό στα 62 του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης: Η ανακοίνωση του «Παπαγεωργίου»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: