ΚΝΕ για σχολεία: Αν υλοποιούσαν τα δίκαια αιτήματα των μαθητών δεν θα φτάναμε εδώ

File Photo: Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό. @amna_news




“Σήμερα, σχεδόν δυο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η κυβέρνηση κλείνει τα γυμνάσια, τα λύκεια και τα ΕΠΑΛ όλης της χώρας! Σήμερα, ξαφνικά, τα σχολεία είναι χώροι συνωστισμού

και μετάδοσης του ιού και η μάσκα από μόνη της δεν αρκεί! Αν άκουγαν τους μαθητές, αν υλοποιούσαν τα δίκαια αιτήματά τους, δε θα φτάναμε εδώ. Οι μαθητές επιβεβαιώνονται! Το κλείσιμο των σχολείων αποτελεί την απόλυτη δικαίωση των αιτημάτων τους!” αναφέρει σε σχόλιό της η ΚΝΕ στο οποίο καταλήγει υπογραμμίζοντας:

«Όσο δεν παίρνονται ουσιαστικά μέτρα για να καθίσταται η δια ζώσης, ασφαλής λειτουργία των σχολείων δυνατή, δεν θα είναι και η τελευταία φορά που θα κλείσουν. Η ανάγκη για μόρφωση, όμως, δε σταματά. Έστω και τώρα, η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας να ‘πάρουν το μάθημά τους’! Να σταματήσουν την καταστολή και τη συκοφαντία του αγώνα των μαθητών και να αξιοποιήσουν αυτές τις τρεις βδομάδες αποτελεσματικά, ικανοποιώντας – χωρίς άλλη καθυστέρηση – τα αιτήματα μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών. Όσο διαρκεί η τηλεκπαίδευση να εξασφαλιστούν ισότιμοι όροι πρόσβασης για όλους τους μαθητές!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης ο εφησυχασμός 8 μηνών – Καμία δόση αυτοκριτικής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: