Κάποιος να την μαζέψει: H Μυρσίνη Βονάτσου ξαναχτυπά ζητώντας «κρεμάλες» για τον κορωναϊό

Η κ. Βονάτσου με τον Π. Πολάκη. Φωτογραφία Via Facebook @mirsinbi vonatsou




Με μία ακόμη θλιβερή ανάρτηση το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, Μυρσίνη Βονάτσου εξισώνει τους νεκρούς της τραγωγίας στο Μάτι με τους νεκρούς του κορωνοϊού, (προσβάλλοντας τη μνήμη αμφοτρέρων)  ζητώντας «κρεμάλες» για τους υπευθύνους.

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;», έγραψε.

Η ανάρτησή της ειναι ουσιαστικά το άθλιο ….sequel παλαιότερης τοποθέτησή της στο πρώτο κύμα της πανδημίας όταν είχε γράψει τα εξής:

«Όταν θα ισοφαρίσουμε (sic) τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους εξήντα επτά φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

Η νέα τοποθέτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορονοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες.

Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή.

Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Μετά τον σάλο περί συσσιτίου κι αστυνομίας, επιχειρεί να ανασκευάσει ο “κατήγορος” της Δήμητρας Γαλάνη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: