Ήττα σοκ εντός έδρας για τη Ρεάλ από την Αλαβές: Δεν έχω εξήγηση λέει ο Ζιντάν

ι

File Photo: Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν. EPA, EMILIO NARANJO




Ακόμη ένα «κάζο» για τη Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας (στο στάδιο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» που χρησιμοποιεί ως προσωρινή έδρα της) από την Αλαβές με 2-1, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη «μάχη» της κορυφής.

Οι Μαδριλένοι έμειναν για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη (δύο ήττες και μία ισοπαλία) και βρέθηκαν να κυνηγούν από πολύ νωρίς το σκορ, μετά από το εύστοχο πέναλτι του Λούκας Πέρεθ. Στο 49′, ο Χοσελού έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του, για να μειώσει στο 86′ ο Κασεμίρο, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε ότι τον ανησυχεί η αδυναμία της Ρεάλ Μαδρίτης να «γυρίσει» παιχνίδια, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το ξεκίνημα του αγώνα ως το χειρότερο ολόκληρης της σεζόν για την ομάδα του. Οι «μερένγκες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό από το πέναλτι του Λούκας Πέρεθ, ενώ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ λίγο μετά την έναρξη του β΄ μέρους με τον Χοσέλου, ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά.

«Δεν έχω εξήγηση, η ήττα δεν οφείλεται στη νοοτροπία μας ή στο πόσο καλά παίξαμε, δεδομένης της απόδοσής μας την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν μπορείς να ξεκινάς έναν αγώνα όπως το κάναμε σήμερα. Αυτό ήταν το χειρότερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει φέτος» είπε ο προπονητής των Μαδριλένων και συνέχισε: «Όταν δέχεσαι ένα γκολ τόσο νωρίς, έχεις χρόνο να επιστρέψεις στο παιχνίδι, αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας μετά το πρώτο γκολ. Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβω. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, αυτό με ενόχλησε πολύ και είμαι σίγουρος ότι ενόχλησε και τους παίκτες. Ήμασταν λίγο καλύτεροι στο β΄ μέρος, αλλά αυτό που κάναμε δεν ήταν αρκετό. Κάναμε πολύ λίγα πράγματα για να αλλάξουμε το παιχνίδι».

Από τη Ρεάλ έλειπαν έξι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Σέρχιο Ράμος και Καρίμ Μπενζεμά, ενώ στη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι «έχασαν» και τον Εντέν Αζάρ λόγω τραυματισμού, μολονότι ο «Ζιζού» εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρόκειται για ένα απλό χτύπημα. Πάντως, ο Γάλλος προπονητής δήλωσε ότι περιμένει να βελτιωθεί η ομάδα του, μόλις επιστρέψουν οι τραυματίες: «Έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, δεν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ελπίζω ότι, όταν επιστρέψουν οι παίκτες, θα αρχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα που έχουμε είναι η σταθερότητα, αυτό είναι ξεκάθαρο».

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαδρίτη, Ισπανία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Ανατροπή για την Γιουβέντους: Έφερε ισοπαλία με την “νεοφώτιστη” Μπενεβέντο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: