Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με ειδική προβολή [video]

Βίντεο προβάλλεται στο κτίριο της Βουλής με αφορμή τα Εισόδια της Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, Αθήνα Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με ειδική προβολή στην πρόσοψη του κτηρίου της απόψε στην Αθήνα.

Η Βουλή των Ελλήνων συμμετείχε στον πανελλήνιο εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, τιμώντας με έναν ξεχωριστό τρόπο αυτούς που τάχθηκαν στην υπεράσπιση της πατρίδας μας, στη διαφύλαξη των ελληνικών αλλά και ευρωπαϊκών συνόρων.

Στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής “ζωντάνεψαν” -μέσα από μια οπτική, εικαστική σύνθεση- στιγμές και γεγονότα της ιστορίας μας που αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, κατά την ιστορική εξέλιξή τους, στην ελευθερία, στην ασφάλεια, στην ίδια την ύπαρξη του έθνους και του λαού μας.

Το προβαλλόμενο οπτικό αφιέρωμα μάς υπενθυμίζει ότι και στις σημερινές συνθήκες οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με υψηλό φρόνημα και προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις ανθρωπιστικές αξίες, προασπίζουν με αποφασιστικότητα την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας, προασπιζόμενες ταυτόχρονα την ειρήνη και την ευημερία του τόπου μας.

Tο οπτικό αφιέρωμα που προβάλλεται σήμερα το βράδυ, από τις 18:15 έως τις 20:45, στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΑΜΥΝΑ

Με πληροφορίες από τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ: Η Τουρκία αγνοεί επιδεικτικά τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal