Η συντριβή της Γερμανίας από την Ισπανία με 6-0 και τα σενάρια αντικατάστασης του Λεβ

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας Γιοακίμ Λεβ παρακολουθεί περίλυπος από τον πάγκο τη συντριβή της ομάδας του από την Ισπανία EPA/Jose Manuel Vidal




Η Ισπανία μετέτρεψε σε… προπόνηση το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής (6η) του 4ου ομίλου της League Α με τη Γερμανία, στο οποίο θα κρινόταν η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε το συγκρότημα του Γιοακίμ Λεβ και με το εμφατικό 6-0 πήρε το «εισιτήριο» για τους τελικούς του Nations League, αφήνοντας την Γερμανία στην 2η θέση και παράλληλα υποχρεώνοντάς την σε μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της.

Η ταπεινωτική αυτή ήττα, χθες, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλης, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και πολλοί είναι αυτοί που ζητούν την απομάκρυνση του Λεβ από τον πάγκο της εθνικής. Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομοσπονδίας, Ολιβερ Μπίερχοφ, όμως ξεκαθάρισε την κατάσταση: «Ο Γιοακίμ θα συνεχίσει στην ομάδα και θα είναι στον πάγκο της εθνικής στα τελικά του Euro. Συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε απόλυτα. Η ήττα ήταν βαριά, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει», τόνισε σχετικά μιλώντας στο γερμανικό τηλεπτικό κανάλι ARD.

Η… εκδίκηση του Μεσούτ Οζίλ

Ένας απ΄ αυτούς που τοποθετήθηκαν σχετικά, είναι και ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την εθνική Γερμανίας, καθώς ο Γιοακίμ Λεβ δεν τον υπολογίζει στα σχέδια του από το 2018. Οπως συνέβη και με τους Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόμας Μίλερ, δεδομένου ότι ο Γερμανός ομοσπονδιακός, ήθελε να «κτίσει» μία ομάδα με βάση τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Ηλθε η ώρα να καλέσετε ξανά τον Ζερόμ Μπόατενγκ», ήταν το σχόλιο του Οζίλ στο Twitter, λίγο μετά την εμφατική νίκη των Ισπανών, με προφανή… αποδέκτη τον Λεβ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βερολίνο, Γερμανία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Nations League: Η Ελλάδα δίνει απόψε έναν «τελικό» με τη Σλοβενία με φόντο την πρωτιά στον Όμιλο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: