Οι μυστικές υπηρεσίες θα παρακολουθούν τους «αντιεμβολιαστές» στη Γερμανία

File Photo: Οι πολέμιοι της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού κατέβηκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους της Γερμανίας. EPA, CLEMENS BILAN μέσω ΚΥΠΕ




Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ τάσσεται υπέρ της ακριβέστερης παρατήρησης των διαδηλώσεων των πολέμιων των μέτρων κατά του κορωναϊού.

«Με ανησυχεί το γεγονός ότι ακροδεξιοί και «Πολίτες του Ράιχ» διαδηλώνουν μαζί με τους πολέμιους του εμβολιασμού και τους επικριτές των μέτρων τα οποία λαμβάνονται για να αντιμετωπισθεί ο κορωναϊός. Οι αρχές ασφαλείας οφείλουν να ρίχνουν μια προσεκτική ματιά σε αυτό που εξελίσσεται» , είπε στην «Handelsblatt», ο χριστιανοκοινωνιστής υπουργός.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν επανειλημμένες εκκλήσεις να ασχοληθεί εντατικότερα η «Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος» με το κίνημα διαμαρτυρίας «Querdenker» (= αυτοί που σκέπτονται κόντρα στο ρεύμα) που αντιτίθεται στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωναϊού.

Ο Ζέεχοφερ τόνισε ότι «η εξάπλωση της παραπληροφόρησης και των θεωριών συνωμοσίας για την πανδημία του κορωναϊού τροφοδοτεί ακραίες δυνάμεις και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να χειραγωγηθεί η διαμόρφωση της δημοκρατικής βούλησης».

Με πληροφορίες από Handelsblatt μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Σε δικό του κόσμο ο Ερντογάν: “Επιτίθενται στις έρευνές μας στη Μεσόγειο αλλά δεν θα πετύχουν”…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: