Φοβάμαι για τη ζωή μου, γι’ αυτό έχω όπλο είπε στους αστυνομικούς ο Σφακιανάκης μετά τη σύλληψή του

File Photo: Περιπολικό της αστυνομίας. Twitter Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
Με την φράση ότι «φοβάται για τη ζωή του», ο γνωστός τραγουδιστής

Νότης Σφακιανάκης, προσπάθησε να δικαιολογήσει την άνευ αδείας κατοχή όπλου, γεγονός που μαζί με την ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε πάνω του οδήγησαν χθες στη σύλληψή του.

Ο τραγουδιστής ανέφερε προς τους αστυνομικούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Εθνους, ότι είχε λόγους να φοβάται για τη ζωή του και αυτός ήταν ο λόγος που έφερε πάνω του ένα εννιάρι πιστόλι για την αυτοπροστασία του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Νότης Σφακιανάκης είχε στο παρελθόν νόμιμη άδεια από την ΕΛ.ΑΣ. για κατοχή όπλου. Ωστόσο, η άδεια αυτή δεν ανανεώθηκε. Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται ότι εξακολουθούσε να οπλοφορεί. Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι την ώρα του ελέγχου πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σταθμό του Μετρό για να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Ελληνικό. Αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, ενώ σήμερα Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης φαινόταν νηφάλιος κατά τον έλεγχο, ενώ ήταν ήπιος και πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

«Ουδείς είναι πάνω από το νόμο. Οι Έλληνες αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους και μάλιστα καθημερινά αποδεικνύουν πόσο καλά την κάνουν. Σύμφωνα με τους συναδέλφους μου που τον συνέλαβαν, ο Νότης Σφακιανάκης ήταν απολύτως συνεργάσιμος και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη», δηλώνει  ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο Νότης Σφακιανάκης είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν στην περιοχή του Ελληνικού, όταν ακόμα βρισκόταν εκεί το αεροδρόμιο της Αθήνας. Τότε, είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητό του ένα αεροβόλο, το οποίο ήταν σε εμφανή θέση. Οι αστυνομικοί το είδαν νομίζοντας αρχικά ότι επρόκειτο για κανονικό όπλο. Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, ήταν αεροβόλο. Και τότε ο τραγουδιστής ανέφερε ότι κινδύνευε η ζωή του και το είχε για την αυτοπροστασία του.

Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης: Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλο στο αυτοκίνητό του

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal