Ένταση στο κέντρο της Αθήνας – Οκτώ προσαγωγές – Χρήση νερού και χημικών [photo, video]

Αστυνομικοί συλλαμβάνουν διαδηλωτή κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την 47η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ μέσω ΚΥΠΕ




Επίθεση της Αστυνομίας πριν από λίγο, εναντίον των συμμετεχόντων στην πορεία της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι συμμετέχοντες τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.

Το ΠΑΜΕ έδωσε μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ στη δημοσιότητα βίντεο με την στιγμή της επίθεσης της Αστυνομίας

Διαδηλωτής συλλαμβάνεται από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την 47η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Όπως καταγγέλλει το ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της επίθεσης προπηλακίστηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θ. Παφίλης και άλλοι βουλευτές του κόμματος, ενώ έγιναν και πέντε προσαγωγές.

Ήδη έγινε παρέμβαση, από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα για την απελευθέρωση των πέντε κρατουμένων.

Photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Δ. Κουτσούμπας απαίτησε την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων. Κατήγγειλε την επίθεση και τον προπηλακισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θ. Παφιλη και σε άλλους βουλευτές.

Η επίθεση έγινε χωρίς να έχει προηγηθεί καμία επάφη με εισαγγελέα.

Οι διαδηλωτές τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας, οι αστυνομικοί δεν τα τηρούν τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με τη χρήση των οχημάτων εκτόξευσης νερού και με πυκνή ρίψη δακρυγόνων, η αστυνομία επιχειρεί να διαλύσει της συγκέντρωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί πορεία του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ προς την αμερικανική πρεσβεία όπου όμως τα μέλη του εμποδίστηκαν από δυνάμεις της Αστυνομίας.

 

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση του ΚΚΕ μπροστά στο Αμερικανικό Προξενείο – Έκαψαν σημαία των ΗΠΑ

 

Τα μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία αιφνιδιαστικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση μπροστά στο Προξενείο των ΗΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του ΚΚΕ.

Παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων, η οποία προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες έντονες αντιδράσεις και σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, μέλη του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ κινήθηκαν αιφνιδιαστικά και κατέλαβαν το οδόστρωμα μπροστά στο Αμερικανικό Προξενείο.

Με πληροφορίες από 902.gr, AΠΕ – ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: