Νεκροί οι 4 από τους 5 ψαράδες στα Άδανα: Ελληνικό τάνκερ συγκρούστηκε με τουρκικό ψαροκάϊκο

Στιγμιότυπο από ερασιτεχνικό βίντεο που μεταδίδουν στο διαδίκτυο τουρκικά ΜΜΕ.




Μια τραγωδία εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες από τη σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό ψαροκάϊκo.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, την τελευταία ώρα, κι όπως μεταδίδει το ethnos.gr εντοπίστηκαν οι σοροί των 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του ελληνικού τάνκερ με το τουρκικό αλιευτικό.

Βρέθηκαν οι σοροί των 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία και του τουρκικού αλιευτικού σκάφους στην περιοχή Καρατάς, 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά των Αδάνων.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

ΠΡΟΗΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το γύρο του κόσμου κάνει κάνει η είδηση της σύγκρουσης ελληνικού τάνκερ μετουρκικό ψαροκάϊκο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η σύγκρουση σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Αδάνων.

Όπως σημειώνει το ethnos.gr τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η σύγκρουση συνέβη 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά των Αδάνων, στη διάρκεια της νύχτας.

Προς το παρόν, αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες της σύγκρουσης, ενώ τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πέντε αγνοούμενους.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο DHA, 5 άνθρωποι από το τουρκικό αλιευτικό σκάφος αγνοούνται κι έχει ήδη ξεκινήσει η επιχείρηση έρευνας και διάσωσής τους.

Το τουρκικό αλιευτικό με το όνομα «Πολάτ Μπέι», που αναποδογύρισε, συγκρούστηκε με το ελληνικό δεξαμενόπλοιο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η επικοινωνία με τους ψαράδες έχει διακοπεί, ενώ το αναποδογυρισμένο σκάφος βρήκαν άλλοι ψαράδες που έπλεαν στην ίδια περιοχή.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον ΚΟΣΜΟ

Όπως γνωστοποίησε το enikos.gr πρόκειται για το τάνκερ «Έφεσος» που είναι ένα δεξαμενόπλοιο μήκους 274 μέτρων και πλάτους 50 μέτρων, ενώ το βάρος του φτάνει τις 164.733 τόνους. Σύμφωνα με πληροφορίες το “Έφεσος” έχει πλήρωμα 27 άτομα, εκ των οποίων 13 Έλληνες. Το τάνκερ κατασκευάστηκε το 2012. Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια της σύγκρουσης.

Με πληροφορίες από ethnos.gr, ΕΡΤ και άλλες πηγές

 

Φαραωνικό τζαμί-κάστρο χτίζει ο Ερντογάν στο… Στρασβούργο – Ενοχλημένος ο Μακρόν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: