Εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 ημέρες με θλάση ο Βαλμπουενά: Πλήγμα για τον Ολυμπιακό

Ο παίκτης του ΟΣΦΠ Ματιέ Βαλμπουενά (Α) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του Ατρόμητου (Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο Στάδιο “Γ.Καραϊσκάκης”, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Έναν ακόμη παίκτη έχασε ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης, το Σάββατο (21/11, 19:30), για την 9η αγωνιστική της Super Leauge.

Mε τους Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν να έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό και να έχουν τεθεί εκτός, ο Μαρτίνς είδε τον Ματιέ Βαλμπουενά να τραυματίζεται. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος αριστερός πλάγιος μέσος υπέστη θλάση και τίθεται εκτός για διάστημα τουλάχιστον δέκα ημερών. Αυτό σημαίνει πως χάνει και την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, για το Champions League.

Mε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Βαλμπουενά ενημέρωσε ο ίδιος για τον τραυματισμό του στη σημερινή προπόνηση (19/11) του Ολυμπιακού. «Δυστυχώς, τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και θα μείνω εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Παραμένω 100% δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα! Πάμε!» ανέφερε ο Γάλλος πλάγιος μέσος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ασπασία Βελονάκη

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Η συντριβή της Γερμανίας από την Ισπανία με 6-0 και τα σενάρια αντικατάστασης του Λεβ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: