Χρυσή Αυγή: Τρέμει μη χάσει το επίδομα ο Λαγός από το λουκέτο στην ευρωβουλή λόγω του κορωναϊού

File Photo:Lagos was sentenced to 13 years in prison by a Greek appeals court in October 2020 for his membership and role in the neo-Nazi party Golden Dawn, whic was ruled a criminal organisation. ANA-MPA/ANA-MPA/PANTELIS SAYTAS




«Είναι άδικο» να χάσουν το επίδομα του ευρωβουλευτή για όσο θα παραμείνει κλειστό το Ευρωκοινοβούλιο λόγω του κορωναϊού, λέει ο Γιάννης Λαγός με email που έστειλε σε όλους τους ευρωβουλευτές.

Όπως μεταδίδει από τις Βρυξέλλες η Μαρία Ψαρά στο ethnos.gr Μη, χάσει το επίδομα του ευρωβουλευτή νοιάζεται o καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός νοιάζεται να μη χάσει το επίδομα του ευρωβουλευτή. Με email σε όλους τους ευρωβουλευτές – ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και εθνικότητας – ο πρώην χρυσαυγίτης ζητάει να… αποκατασταθεί η αδικία.

Αναλυτικότερα, το Ευρωκοινοβούλιο κλείνει από σήμερα ως τις 30 Νοεμβρίου και οι ευρωβουλευτές δε θα μπορούν να το επισκεφθούν για τις κοινοβουλευτικές εργασίες. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δε θα μπορούν να λαμβάνουν και την ημερήσια αποζημίωση, ύψους περίπου 350 ευρώ.

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον πρώην Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό, ο οποίος έστειλε email σε όλους τους ευρωβουλευτές, λέγοντας ότι αυτό είναι άδικο! Ο… αντισυστημικός πρώην χρυσαυγίτης προφανώς δεν θέλει να χάσει τόσα χρήματα, τώρα που ετοιμάζεται να επιτεθεί κατά της Δημοκρατίας που τον ανέδειξε και τον πληρώνει. «Είναι άδικο να μην παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε», καταλήγει ο «κόντρα στο κατεστημένο» Λαγός. Στο μεταξύ, το κλείσιμο του Ευρωκοινοβουλίου λόγω κορονοϊού καθυστερεί ακόμη παραπάνω την άρση της ασυλίας του.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τα ΣΧΟΛΙΑ – ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με πληροφορίες από το ethnos.gr

Μέτωπο από τον Ινδικό μέχρι τη Μεσόγειο: Ινδία, Ισραήλ, Ελλάδα, ΗΠΑ, Εμιράτα, Μπαχρέιν και άλλοι…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: