Χιόνια από το μεσημέρι σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προβλέπει το Αστεροσκοπείο

Μία γυναίκα περπατάει σε χιονισμένο δρόμο στο χωριό του Χορτιάτη. Χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες στον Χορτιάτη και σε ορεινές περιοχές γύρω από την Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ
Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώνονται από τα μεσάνυχτα, κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, όπου έχουν καταγραφεί σημαντικά ύψη βροχής.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, από τα μεσάνυχτα έως τις 09:00 σήμερα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής είχαν καταγραφεί στην Ασή Γωνία Χανίων (41 χιλιοστά), στη Μεγίστη Λαύρα (33), στη Θάσο (25), στα Στύρα Ευβοίας (23) και στη Σκόπελο (23).

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, oι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα συνεχιστούν και στο υπόλοιπο της ημέρας στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και το απόγευμα σε περιοχές του Έβρου με χαμηλό υψόμετρο.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Ενώ η πανδημία σαρώνει την Ελλάδα, οι πολιτικές δυνάμεις “σκοτώνονται” για τους αριθμούς! 98 οι νεκροί…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal