Χαμός στη Χαλκιδική: Παπάς λειτουργούσε με πιστούς, έπεσαν πρόστιμα και 3 τραυματίστηκαν!

File Photo: Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της αποτρόπαιης αυτής ανθρωποκτονίας. @amna_news 
Χαμός επικράτησε σήμερα το πρωί σε εκκλησία σε χωριό της βόρειας Χαλκιδικής, ύστερα από καταγγελία για τέλεση λειτουργία με πιστούς παρά την καραντίνα.

Σύμφωνα με το voria.gr ιερέας τελούσε λειτουργία με πιστούς στη Χαλκιδική παρά την απαγόρευση λόγω του lockdown για τον κορωναϊό.

Ωστόσο έπειτα από καταγγελία για τέλεση λειτουργία με πιστούς παρά την καραντίνα, άνδρες της ΕΛΑΣ μετέβησαν στην εκκλησία και μέσα εντόπισαν πλην του ιερέα και δύο πιστούς. Άμεσα προχώρησαν στην επιβολή προστίμου των 300 ευρώ στους δύο πολίτες και 1.500 ευρώ στον ιερέα.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, μετά τα πρόστιμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γιος του ιερέα, μαζί με έναν από τους δύο πιστούς επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά στους δύο αστυνομικούς, τραυματίζοντάς τους ελαφρά.

Μάλιστα από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ο ένας πιστός.

Οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν προληπτικά στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ τα δύο άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι η τέλεση λειτουργιών επιτρέπεται στην καραντίνα, μόνο με την παρουσία ιερέων και του αναγκαίου προσωπικού χωρίς πιστούς.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από voria.gr και άλλες πηγές

 

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως για κορωναϊό: Υπάρχει ευθύνη όσων πίστεψαν ότι είναι υπεράνθρωποι και άτρωτοι

 


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: