Βρετανία: Η Μάντσεστερ Σίτι… προετοιμάζει την διαδοχή του Πεπ Γκουαρντιόλα

File Photo: Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα. EPA, PETER POWELL




Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι για τους επόμενους οκτώ μήνες και κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα, εάν ο Καταλανός τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League.

Προς το παρόν, ο κορυφαίος τεχνικός δεν έχει εκφρασθεί διεξοδικά σχετικά με τις σκέψεις του για το μέλλον του στους «πολίτες», παρά το γεγονός ότι οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο, επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Πεπ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Daily Mail», στο… εσωτερικό της ομάδας αναπτύσσεται έντονος προβληματισμός για το συγκεκριμένο ζήτημα και αρκετοί ποδοσφαιριστές, αναρωτιούνται με ποιόν προπονητή θα συνεργασθούν μετά το προσεχές καλοκαίρι. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, η διοίκηση της Σίτι, έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις για την διάδοχη κατάσταση, εφ΄ όσον ο Γκουαρντιόλα δεν θελήσει να επεκτείνει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι να πάρουν την θέση του Καταλανού προπονητή, είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από την Τότεναμ και ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος εργάζεται στην Λειψία και αποτελεί τον «διακαή πόθο» των ιδιοκτητών της Σίτι, σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Γκουαρντιόλα.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Βρετανία

Όλα τα αποτελέσματα στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα: Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: