O Ακιντζί υποστηρίζει ότι δέχθηκε απειλές από τον Ταγίπ Ερντογάν για να μην είναι «υποψήφιος»

FILE PHOTO: Κατοχικά στρατεύματα παρελαύνουν μπροστά από τον …”φιλειρηνιστή” πρώην κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί …εορτάζοντας την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής. EPA, ANDREAS MANOLI




Απειλές δέχθηκε από κρατική υπηρεσία της Τουρκίας που υπάγεται στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να μην είναι «υποψήφιος» στις παράνομες ψευδο-“εκλογές” που θα γίνουν αύριο, Κυριακή, στην κατεχόμενη Κύπρο ο κατοχικός ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ την καταγγελία έκανε ο ίδιος ο Μουσταφά Ακιντζί, σε τηλεοπτική εκπομπή τουρκοκυπριακού σταθμού στα κατεχόμενα, στην οποία συμμετείχε ενόψει των ψευδο-“εκλογών”.

«Ξέρετε υπάρχουν υπηρεσίες στην Τουρκία που υπάγονται στον πρόεδρο» είπε ο Ακιντζί και συμπλήρωσε «μου μεταφέρθηκε δυστυχώς μέσω του διευθυντή του γραφείου μου το μήνυμα ότι “θα ήταν καλύτερα για εσένα, την οικογένειά σου και τους δικούς σου να μην είσαι «υποψήφιος»», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Μετά το επεισόδιο αυτό, ο Τουρκοκύπριος πολιτικός διευκρίνισε ότι κάλεσε για εξηγήσεις τον ψευδο-πρέσβη της Τουρκίας στη Λευκωσία, ωστόσο αυτός δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.

Από την πλευρά της, η ψευδο-“πρεσβεία” της Τουρκίας στα κατεχόμενα διέψευσε όσα υποστηρίζει ο κατοχικός ηγέτης.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΚΥΠΡΟ

Με πληροφορίες από ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ / philenews.com

Ικανοποίηση από τον Μαυρογιάννη για την προεδρική δήλωση του Σ.Α. του ΟΗΕ για τα Βαρώσια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: