Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες με συγχρωτισμούς παρά τα αυξημένα κρούσματα [video]

File Photo: Στιγμιότυπο από τις συγκεντρώσεις νεαρών χτες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Photo via Youtube




Λίγες ώρες πριν αρχίσει η εφαρμογή των νέων περιοριστικών μέτρων και με την… βούλα για τον κορωναϊό και στη Θεσσαλονίκη πολλοί νέοι που συγκεντρώθηκαν πέριξ του ναού Της Του Θεού Σοφίας, επί της Μακένζι Κινγκ συγκεντρώθηκαν κατά τα ειωθότα!

Απίστευτος συνωστισμός το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης, οδήγησε την ΕΛΑΣ να στείλει αστυνομικούς με μηχανές και περιπολικά που ζητούσαν από τους νέους να απομακρυνθούν από το σημείο, προειδοποιώντας τους παρευρισκόμενους με ηχητικό μήνυμα από τα μεγάφωνα των περιπολικών, πως για προληπτικούς λόγους η συνάθροιση τόσων πολλών ατόμων.

Σύμφωνα με το grtimes.gr μετά την αστυνομική παρεπέμβαση στο σημείο, ο προαύλειος χώρος της εκκλησίας αποσυμφορήθηκε, ενώ η ισχυρή αστυνομική δύναμη παρέμεινε στο σημείο έως ότου βεβαιωθούν πως οι παρευρισκόμενοι απομακρυνθήκαν.

Πάντως όπως αναφέρει το thestival.gr η παρέμβαση της Αστυνομίας ανάγκασε τις περισσότερες παρέες να διακόψουν τη διασκέδασή τους και να επιστρέψουν στο σπίτι. Υπήρχαν και εκείνοι οι νεαροί που είχαν καταναλώσει λίγο παραπάνω αλκοόλ και ζητούσαν από τους αστυνομικούς τα… ρέστα. Πάντως η οδός Μακένζι Κινγκ δεν ήταν το μοναδικό σημείο έλξης νεαρών που ήθελαν να διασκεδάσουν τη βραδιά που πέρασε αφού παρόμοια ήταν η κατάσταση στο πάρκο που βρίσκεται μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης αλλά και στις οδούς που πλαισιώνουν την ρωμαϊκή αγορά. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ μαζί με δικυκλιστές των ομάδων Ζ και ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποιούσαν συχνές διελεύσεις από τα σημεία μέχρι την οριστική αποχώρηση του κόσμου που ήταν συγκεντρωμένος.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από thestival.gr, grtimes.gr και άλλες πηγές
Αθήνα, Ελλάδα

Μάσκα παντού: Η Ελλάδα ξεκίνησε το νέο “πόλεμο” εναντίον της πανδημίας του κορωναϊού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: