Σταύρος Εφραιμίδης:  Ο νέος ιδιοκτήτης του κτιρίου του Λάκη Γαβαλά στη Βουκουρεστίου

File photo Stayros Efremidis/video finance-tv.de




Tο εμβληματικό νεοκλασικό κτίριο της οδού Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι, που κάποτε ανήκε στον Λάκη Γαβαλά, ανήκει πλέον στον επιχειρηματία Σταύρο Εφραιμίδη.

Εκεί στεγαζόταν η κεντρική μπουτίκ του σχεδιαστή μόδας, Λάκη Γαβαλά. Το κτίριο της Βουκουρεστίου  θεωρείται διατηρητέο, ένα νεοκλασικό ακίνητο που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Ως προς τη δομή του, συνιστά μία τριώροφη κατοικία αποτελούμενη από ένα ισόγειο 132 τ.μ., έναν πρώτο όροφο 155 τ.μ. και έναν δεύτερο όροφο 168 τ.μ.. Οι κοινόχρηστοι χώροι καταλαμβάνουν επιφάνεια 128,60 τ.μ., σε ένα ακίνητο συνολικής επιφάνειας 766 τ.μ.

Το ακίνητο πέρασε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr, έπειτα από διαγωνισμό που διενήργησε η Alpha Bank, στην εταιρεία Invivo One του Σταύρου Εφραιμίδη, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει στόχο να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά, να επενδύσει στην πατρίδα και να προσφέρει στον τόπο μας.

Ο Σταύρος Εφραιμίδης που γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη και ασχολείται με τα ακίνητα στη Γερμανία. Από το 1997 κατέχει ανώτερες θέσεις σε διάφορες εταιρείες στον τομέα των ακινήτων. Τα τελευταία χρόνια επενδύει και στην Ελλάδα.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Η κρίση της πανδημίας Covid-19 φέρνει αλλαγές στην αγορά ακινήτων: Οι τιμές πώλησης…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: