Στα κάγκελα η Άγκυρα και με τον Ολλανδό Βίλντερς για το σκίτσο του «τρομοκράτη – Ερντογάν»




Με.. μαθήματα περί φασισμού απάντησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο σκίτσο που ανήρτησε χθες στο twitter o -ακροδεξιός- Ολλανδός πολιτικός και επικεφαλής του Κόμματος για την Ελευθερία, Χέερ Βίλντερς.

«Ο φασισμός δεν είναι στο δικό μας βιβλίο. Είναι στο δικό σας. Στο δικό μας είναι η κοινωνική δικαιοσύνη», είπε ο Ερντογάν αποκαλώντας «φασίστα» τον Ολλανδό πολιτικό.

«Οι δυνάμεις που έχουν κάνει τον κόσμο αβίωτο, μάς έχουν βάλει στο στόχαστρο επειδή διαλύουμε τα παιγνίδια τους και αποκαλύπτουμε τα πραγματικά τους πρόσωπα» είπε ακόμη ο Ερντογάν προσθέτοντας: «Θα συνεχίσουμε».

«Όταν τους λέμε την αλήθεια κατάμουτρα, οι Ευρωπαίοι ρατσιστές επανεμφανίζονται. Προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την Ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία. Είναι ώρα να βάλουμε τέλος στους κακομαθημένους πολιτικούς της Ευρώπης με τη φασιστική νοοτροπία έγραψε και ο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου παίρμνοντας και αυτός τη σκυτάλη για… μαθήματα Δημοκρατίας.

 

Ο Ολλανδός πάντως επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Twitter επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς στον Ερντογάν:

«Ο Ερντογάν με αποκαλεί φασίστα. Αλλά αυτή είναι η δική του φιλοσοφία. Υποστηρίζω την ελευθερία μας και αντιτίθεμαι στην έλλειψη ελευθερίας της ολοκληρωτικής ισλαμικής ιδεολογίας», έγραψε.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από Anadolu, Daily Sabah 

Πυρ ομαδόν κατά του ισλαμιστή Ερντογάν μετά τις ύβρεις του εναντίον του Μακρόν: Όχι μαθήματα πολιτισμού στην Ευρώπη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: