Συναγερμός στη Λιβαδειά: 18 κρούσματα κορωναϊoύ σε εκκοκκιστήριο

Νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΔΥ υποβάλλει σε rapid test για Covid-19 πολίτες που θέλουν να εξεταστούν στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, Αθήνα Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020. 16 ιατρεία πραγματοποιούν σήμερα τεστ αντιγόνου σε πολίτες για τον κορονοϊό, στο Μετρό του Συντάγματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Συναγερμός σε εκκοκκιστήριο στη Λιβαδειά, όπου η ιχνηλάτηση επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωναιού από άλλο εργοστάσιο, αποκάλυψε άλλους 18 ασθενείς, χτυπώντας καμπανάκι στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Στο εν λόγω εκκοκκιστήριο εργάζονται συνολικά 58 άτομα.

Η ιχνηλάτηση των επαφών των νέων κρουσμάτων έχει ξεκινήσει, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι, όπως σημειώνει το Lamiareport.gr,  καθόλου εύκολη, καθώς αφορά πολλές δεκάδες πολιτών, αφού εκτός από συγγενείς και φίλους υπάρχουν και οι παραγωγοί που ήρθαν σε επαφή στο χώρο αυτή την περίοδο και θα υποβληθούν επίσης σε τεστ.

Όπως υπενθυμίζει το ίδιο μέσο, στην περιοχή της Λιβαδειάς τις προηγούμενες ημέρες η εξέλιξη με επιβεβαιωμένα κρούσματα είχε οδηγήσει σε συναγερμό στο χώρο της εκπαίδευσης με κλείσιμο τμημάτων από τρεις σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα του Τμήματος Β1 του 2ου Γυμνασίου, των Τμημάτων Α1, Γ1 και Γ1 Θετικής Κατεύθυνσης του 2ου Γενικού Λυκείου μέχρι 26 Οκτωβρίου και των Τμημάτων Γ Αισθητικής, Γ Κομμωτικής & Γ Νοσηλευτικής μέχρι 30 Οκτωβρίου.

Πηγή: Skai.gr/Lamiareport.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Κορωναϊός: «Συναγερμός» στο ΑΧΕΠΑ – Θετικοί δέκα εργαζόμενοι

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required