Ψηφίζει Μπάιντεν ο Σον Πεν: Οχι σε Τραμπ, σφαγέας των Αρμενίων ο φίλος του ο Ερντογάν

File Photo: Ο Αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν με τα παιδιά του. EPA, JULIEN WARNAND




Σφαγέα των Αρμενίων χαρακτηρίζει τον Ερντογάν σε ανάρτησή του στο twitter, ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν. Όπως αναφέρει, οι Αρμένιοι σφάζονται από το «φιλαράκι του Τραμπ με όπλα που εμείς του πουλήσαμε». Και καταλήγει:  «Αυτή δεν είναι η Αμερική».

Με δεύτερο μήνυμά του στο twitter o Σον Πεν τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν αφού επικρίνει  την πολιτική Τραμπ στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού,

Δείτε τα μηνύματα του Σον Πεν:

«Κι ενώ πάρα πολλοί από εμάς καθόμαστε ξέγνοιαστοι, οι Αρμένιοι σφάζονται από το φιλαράκι του Τραμπ τον Ερντογάν, με όπλα που ΕΜΕΙΣ του δώσαμε. Αυτή ΔΕΝ είναι η Αμερική!
Μπάιντεν για τη νέα γέννηση της Αμερικής!»

«Μόλις άκουσα τη στρατηγική του Μπάιντεν για τον Covid- 19. Είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόμαστε. Από την αρχή της πανδημίας παρακολουθώ τα τεστ. Μιλώ με τον (σ.σ.Τσιόδρα των ΗΠΑ) Άντονι Φάουτσι και όλους τους κορυφαίους επιστήμονες. Είναι ΟΛΑ αυτά που θα κάνουν την Αμερική να επιστρέψει στη δουλειά και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αμφιταλαντευόμουν για τον Μπάιντεν. Όχι πια. Μπάιντεν για την Αμερική».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΜΕΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Η Κομισιόν ξεκαθαρίζει τι (δεν) ισχύει με την εναλλαγή χειμερινής – θερινής ώρας

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: