Προ των πυλών η απόφαση του Δικαστηρίου επί των αναστολών: Όλα έτοιμα και για συλλήψεις των νεοναζί

Αστυνομικοί στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο Αθηνών , Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020. Συνεχίζεται η δίκη για τα καταδικασθέντα μέλη και την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και πιθανών να ανακοινωθεί η απόφαση ως προς το θέμα που αφορά τις αποκαλούμενες “αναστολές” στις εφέσεις των καταδικασθέντων σε καθείρξεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Στη 1:00 το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου για το εάν οι επιβληθείσες ποινές στους καταδικασθέντες για τη Χρυσή Αυγή θα έχουν ή όχι ανασταλτικό χαρακτήρα και άρα ποιά στελέχη του νεοναζιστικού μορφώματος θα οδηγηθούν ενδεχομένως στη φυλακή.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη καθώς η έδρα απεφάνθη ότι αυτό δεν μπορεί να εξετασθεί δεδομένου ότι υπεβλήθη μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας.

Την ίδια ώρα, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Ιωάννη Λαγού να αναγνωστούν τα δύο βουλεύματα που δείχνουν, όπως είπε η εισαγγελέας, ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Μαζί με την δημοσιοποίηση της απόφασης, δρομολογείται και η διαδικασία των συλλήψεων όσων εκ των καταδικασθέντων δεν λάβουν ενδεχομένως αναστολή εκτέλεσης των ποινών τους.

Ιδιαίτερα αυξημένη εντός του δικαστηρίου είναι ήδη η παρουσία αστυνομικών.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ ,   ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τα τζάκια μπορεί να εντείνουν τη διασπορά του ιού υποστηρίζει καθηγητής του ΑΠΘ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: