Πετρέλαιο θέρμανσης με την εγγύηση της ΕΚΟ και στη χαμηλότερη τιμή της τελευταίας πενταετίας




Στη χαμηλότερη τιμή εκκίνησης της τελευταίας πενταετίας – σταθερή για μία ολόκληρη εβδομάδα – θα προσφέρει εφέτος η ΕΚΟ το πετρέλαιο θέρμανσης στους καταναλωτές, για την κάλυψη των αναγκών που θα έχουν κατά τη χειμερινή περίοδο.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ΕΚΟ αποφάσισε να διαθέσει το πετρέλαιο θέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή εκκίνησης περιόδου θέρμανσης της τελευταίας πενταετίας και εγγυάται ότι η τιμή δε θα ανέβει για τις επόμενες επτά ημέρες. Ενδεικτικά για την Αττική η τιμή θα διαμορφωθεί στα 0,779 Ευρώ ανά λίτρο, για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά από το 18198, ή τον σταθερό αριθμό 210-7725555.

Η ενέργεια θα ισχύσει για απευθείας παραγγελίες από την Εταιρία από αύριο, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, οπότε και ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ (www.eko.gr).

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, την ίδια χρονική περίοδο, ο πανελλήνιος σταθμισμένος μέσος όρος τιμής του πετρελαίου θέρμανσης είχε διαμορφωθεί κοντά στο 1,05 ευρώ το λίτρο.

Για άλλη μια φορά η ΕΚΟ στέκεται δίπλα στους πελάτες της, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην αρχή της πανδημίας πάλι με ειδική προσφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης, στηρίζοντας όλους όσους ακολούθησαν την προτροπή «μένουμε σπίτι».

Πετρέλαιο θέρμανση με την Εγγύηση της ΕΚΟ, όχι μόνο για την ποιότητα και την ποσότητα, αλλά εφέτος και για την χαμηλότερη τιμή!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: